RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • MusikRUM 2019

  18 november 2018 Nationellt Jon Lundberg

  Anmälan för MusikRUM 2019 i Västerås har nu öppnat. Förra året representerades Skåne av Lomma och Staffanstorp. Vilka åker i år?

  MusikRUM Västerås är RUMs (Riksförbundet Unga Musikanter) egen festival och den är unik. Den är unik då det är deltagarnas egen festival. MusikRUM är väl etablerad i musik- och kulturskole-Sverige. Festivalen genomförs 17-19 maj 2019 för 11:e gången i Västerås.

  Deltagande ensembler erbjuds utöver möjligheten att både ge egna konserter och besöka andras, ett utbud av spännande workshops i olika kategorier, samt frivilliga tävlingar i både körsång, stråk-, blås- och symfonisk orkester. Förra året vann Blåschock från Lomma kulturskola en ärofylld silvermedalj i klass 2!

  Observera att anmälan stänger tidigare än vanligt i år; redan 3 februari.

  Läs mer om festivalen här!

  X