RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Senaste inläggen

 • Arkiv

 • Kategorier

 • Meta

 • Årsmöte i Malmöhusdistriktet 3 mars 2019

  30 december 2018 Årsmöte Jon Lundberg

  Härmed meddelas att Malmöhusdistriktets årsmöte kommer hållas söndagen den 3 mars 2019 kl 10:00 i hörsalen på Bjärehovskolan i Bjärred. Kallelse kommer enligt våra stadgar även skickas ut via mail senast 6 veckor innan dess. Möteshandlingar ska även dessa skickas ut innan mötet. Observera det ändrade datumet!

  Vi vill påminna om att närvaro av minst en representant från er förening är obligatorisk om ni vill kunna söka ekonomiska bidrag för era aktiviteter under kommande år.

  Många av er har märkt att utbetalningar inte har skett så regelbundet som varken ni eller vi själva önskat. Den 28 december gjordes dock ett stort antal transaktioner, så de som fått sina ansökningar godkända bör ha pengarna på sina konton 2 januari. Kassörsposten står fortfarande vakant och vi är i ett stort behov av någon som kan fylla den. Har just din förening en kraft som skulle kunna underlätta styrelsens arbete, tag då gärna kontakt med oss!

  X